Over Crafty Rimke

Creativity is a lifestyle

Over mij, Ik ben Rimke, 33 Jaar en het liefst altijd creatief bezig.
Al sinds kleins af aan wil ik een creatief beroep hebben, van bloemenwinkel tot goudsmid en van hobbywinkel tot theehuis met creatieve werkplekken. Altijd wel een creatief idee.

En wat ik ben geworden, verpleegkundige. Ben begonnen als verpleegkundige op een cardiologie, daarna de opleiding tot hartbewaking gedaan en sinds 4 jaar werk ik als ICD/Pacemaker technicus. Veel patiΓ«nten contact en veel prachtige, ontroerende momenten gehad en hopelijk nog meer die komen. Maar toch.. Het blijft kriebelen om iets met mijn creatieve brein te gaan doen.

Heb al wat ideeΓ«n tot leven gewekt de laatste jaren. Zo ben ik begonnen als PlannerRimke voor bullet Journal inspiratie en inserts te maken.
Maar vorig jaar de naam veranderd in CraftyRimke. Omdat mijn creativiteit verder gaat dan alleen bullet journaling en ik nog zoveel meer wil delen.

Zo is op 1 Maart 2020 CraftyRimke geboren. Ik heb hiermee een online shop gemaakt op de website en op Etsy waarin ik digitale cutfiles verkoop voor Cricut en andere plottermachines. Sinds December 2020 ben ik naast mijn Cricut snijmachine ook in het bezit van een lasersnijder/graveerder en wil ik mijn shop uitbreiden met (gepersonaliseerde) kadootjes.
Verder wil ik op de site inspiratie en tutorials publiceren, want hoe leuk is het om zelf ook creatief bezig te zijn!

Dus neem een kijkje op de site en in de shop! Mochten er vragen of opmerkingen zijn laat dan een bericht achter op de contact pagina.

Tot snel!
Liefs3

Rimke

Crafty Rimke

Fulltime Craft-Enthousiast

Creatief Enthousiast. Cricut liefhebber, Lasersnijden, Ontwerper.

Rimke

Mijn favoriete posts
Komende evenementen
Favoriete websites